روش های درآمد دلاری بعد از مهاجرت

5/5

در سالهای اخیر به دلیل بی‌ارزش شدن ریال ایران یکی از دغدغه‌های بزرگ برای ایرانیان در ابتدای مهاجرتشان، کسب درآمد در کشور مقصد است. در این مقاله با ۷ روش درآمد دلاری بعد از مهاجرت و همین طور با واژه فریلنسری آشنا می‌شوید. 

درآمد دلاری بعد از مهاجرت

دلیل تاکید ما بر داشتن درآمد دلاری بعد مهاجرت، هزینه های بالای زندگیست. این روزها که اقتصاد ایران نابسامان است و ارزش ریال روزبه‌روز افت می‌کند حتی برای زندگی در ایران هم باید به فکر درآمد دلاری بود چه برسد برای زندگی در خارج!

در مورد هزینه‌های زندگی در قبرس شمالی در مقاله‌ای جدا جزییاتی بیان شده که حتی اگر در کشور دیگری زندگی می‌کنید به مدیریت مالی شما کمک می‌کند.

در مقاله «هزینه های زندگی در قبرس شمالی» همه ۶ مورد اساسی از هزینه‌های زندگی را بخوانید.

شاید بپرسید چرا درآمد دلاری بعد از مهاجرت، مگر همه کشورها واحد پولشان دلار است؟ خیر واحد پول همه کشورها دلار نیست اما چون یک ارز بین‌المللی است و پرداخت بیشتر سایت‌های فریلنسری دلاری است ما مبنا را بر دلار گذاشتیم.

در ادامه اطلاعاتی درباره درآمد دلاری بعد از مهاجرت آمده که برای هر کسی کاربردیست، حتی اگر  در ایران زندگی می‌کنید.

روش های درآمد دلاری

روش‌های متفاوتی برای کسب درآمد دلاری بعد مهاجرت وجود دارد. در ادامه به چند مورد اشاره شده که هر شخص می‌تواند بر پایه توانایی و تخصصی که دارد از یک یا حتی چند مورد از این روش‌ها برای رسیدن به درآمد استفاده کند:

  • فروش دوره‌های آموزشی
  • تولید محتوا در پلتفرم یوتیوب
  • فعالیت در زمینه ارزهای دیجیتال
  • فروش کتاب الکترونیکی در سایت آمازون
  • معامله کردن در بازار فارکس (تبادلات ارزی)
  • عکاسی و فروش عکس‌های زیبا و چشم‌نواز 
  • همکاری با سایت های فریلنسری خارجی
  • و …

در ۶ مورد اول از روش‌های ذکر شده هر شخص به تنهایی و برای خودش کارهایی انجام می‌دهد و از فروش محصول یا خدمات و یا فعالیت‌های مالی کسب درآمد دلاری می‌کند. اما در مورد آخر قضیه کمی متفاوت است.

در عصر جدید مشاغل از سنتی بودن به سمت کسب‌وکارهای آنلاین رو آوردند. این اتفاق خوبی برای یکسری مشاغل بود. کارهایی که به اینترنت وابسته‌اند دیگر محدود به یک محله نبوده و به فراسوی مرزها هم کشیده شدند. کسب‌وکارهای اینترنتی راه‌اندازی شده و بدون محدودیت به مکانی خاص کسب درآمد می‌کنند.

در این میان برخی افراد از راه دور برای دیگران کار می‌کنند و خدماتی به دیگران ارائه می‌دهند که فرسنگها با آنها فاصله دارند. نام آنها فریلنسر است.

روش های درآمد دلاری بعد مهاجرت

شاید بپرسید درآمد دلاری بعد از مهاجرت برای یک فریلنسر چگونه حاصل می‌شود؟ به طور کلی هر کار یا خدماتی را که بتوان به صورت اینترنتی و از راه دور برای شخص یا سازمانی خارج از ایران انجام داد منجر به درآمد دلاری می‌شود. هر چقدر به زبان انگلیسی مسلط‌تر باشید تعداد درخواست‌ها بالاتر می‌رود چون از کل دنیا مخاطبانی دارید که به تخصص شما نیاز دازند. حتی در برخی حوزه‌ها می‌توان از راه دور با شرکت‌های بزرگ خارجی قرارداد بست.

فریلنسرها کارهای مختلفی از جمله نوشتن مقالات، طراحی وب‌سایت، طراحی گرافیک، برنامه نویسی، مشاوره، ترجمه و غیره را برای دیگران انجام می‌دهند.

 فریلنسر کیست؟

فریلنسر (Freelancer) شخصی خود اشتغال است و لزوماً تعهد بلندمدتی به شرکت یا مجموعه‌ای خاص ندارد.  او به صورت مستقل و بدون تعلق به یک سازمان خاص با مشتریان خود به صورت پروژه‌ای همکاری می‌کند. فریلنسر برای انجام کارهای خود، زمان و محل کار خود را خودش تعیین می‌کند و هزینه کار خود را بر اساس میزان کار و زمانی تعیین می‌کند که صرف پروژه شده است.

چون فریلنسرها به صورت مستقل کار می‌کنند، می‌توانند کارهای بیشتری را در کمترین زمان ممکن انجام دهند. با توجه به این که این افراد به دور از دفاتر و شرکت‌ها کار می‌کنند، به آن‌ها “کارمندان مجازی” هم گفته می‌شود.

با توجه به تعاریف بالا برای یک فریلنسر موقعیت جغرافیایی مهم نیست. هر جای دنیا که باشد با داشتن اینترنت، گوشی موبایل و در برخی مشاغل لپ‌تاپ می‌تواند با دورترین نقطه جهان ارتباط و درآمد دلاری داشته باشد.

کار فریلنسر چیست؟

آنها معمولا به صورت پروژه‌ای با مشتریان کار می‌کنند و هزینه کار خود را بر اساس میزان کار و زمانی که صرف پروژه شده، تعیین می‌کنند. اغلب برای ارائه خدمات خود از طریق اینترنت و با استفاده از پلتفرم‌های فریلنسینگ کار می‌کنند.

چگونه فریلنسر شویم؟

چگونه فریلنسر شویم؟– برای تبدیل شدن به فریلنسر موفق و داشتن درآمد دلاری بعد از مهاجرت ابتدا باید مهارت‌ها و تخصص‌های خود را شناسایی و بهبود دهیم. سپس حوزه‌ای را انتخاب کنیم که به آن علاقه‌مندیم و در آن تجربه داریم. دقت کنید که نباید با هیجان وارد جوزه‌ای شد به صرف اینکه الان افرادی در آن درآمد بالایی دارند. علاقه و تخصص خیلی مهم است.

– پس از آن، باید یک پروفایل حرفه‌ای بسازیم و با گذاشتن نمونه کارهای قبلی اعتماد مشتریان را جلب کنیم. درست است که یک فریلنسر زمانش دست خودش است اما داشتن برنامه‌ریزی برای مدیریت زمان، از جمله مهارت‌های ضروری برای رشد و پیشرفت در عرصه فریلنسینگ محسوب می‌شود.

– از اهمیت یادگیری مداوم و به‌روزبودن درباره روندها و فناوری‌های جدید نیز نباید غافل شویم.

– ارتباط موثر با مشتریان نیز از موارد کلیدی این حرفه است. با رعایت این نکات و تلاش پیوسته، می‌توانیم به فریلنسری موفق تبدیل شویم و در بازار کار آنلاین رقابت کنیم.

در این مسیر یک کوچ حرفه‌ای می‌تواند از پیدا کردن علایق تا رسیدن به درآمد دلاری کنار شما باشد. گرفتن کمک تخصصی، مسیر شما را تا رسیدن به اهدافتان کوتاهتر می‌کند. پیشنهاد می‌کنم برای آشنایی با کوچینگ مقاله «کوچینگ مهاجرت چیست؟» را مطالعه کنید. با پر کردن فرم زیر یک جلسه کوچینگ رایگان درباره هر مسئله‌ای که دارید به شما تعلق می‌گیرد.

برخی مزایای فریلنسر شدن

چون کار فریلنسری ساعت و مکان محدودی ندارد یکی از بهترین راه‌ها برای کسانی است که می‌خواهند برای خودشان کسب‌وکار داشته باشند.

یک فریلنسر همزمان می‌تواند چند پروژه بگیرد و با برنامه‌ریزی درست همه را انجام دهد. با وجود چند پروژه، نیاز به سر وکله زدن با افراد زیادی هم نیست.

اگر هم مهاجرید و داشتن درآمد دلاری بعد از مهاجرت دغدغه شماست این شغل بهترین حالت ممکن است. مخصوصاً اگر دانشجو باشید و طبق قوانین هر کشور زمان محدود در هفته اجازه کار داشته باشید با فریلنسرینگ این محدودیت حذف می‌شود.

اگر قصد تحصیل در قبرس شمالی را دارید مقاله «شرایط مهاجرت تحصیلی به قبرس شمالی چگونه است؟» را بخوانید.

 معرفی سایت های فریلنسری خارجی 

اسامی تعدادی سایت‌های شناخته شده در دنیا که هم بعنوان کارفرما و هم بعنوان فریلنسر می‌توان در آن ثبت‌نام کرد به قرار زیر است:

  • سایت فریلنسر (Freelancer)
  • سایت آپ ورک (Upwork)
  • سایت فایور (Fiverr)
  • سایت فلکس جابز (FlexJobs)
  • و …

در این سایت‌ها داشتن درآمد دلاری بعد از مهاجرت دیگر رویا نیست! حتی در ایران هم می‌توانید در این سایت‌ها ثبت‌نام کنید و کسب درآمد دلاری داشته باشید. هر چند برخی از این سایت‌ها ایران را تحریم کرده‌اند اما با یکسری ترفندها امکان استفاده از این پلتفرمها فراهم است.

 معرفی سایت های فریلنسری ایرانی 

برای ورود به دنیای فریلنسری خوب است که از سایتهای ایرانی شروع کنیم. کسب تجربه و جمع‌آوری نمونه کار از مزیت‌های کار در این سایت‌هاست. معرفی چند سایت ایرانی:

  • سایت پونیشا (Ponisha)
  • سایت کارلنسر (Karlancer)
  • سایت انجام میدم (Anjammidam)
  • سایت پارسکدرز (Parscoders)
  • سایت پارس فریلنسر (Parsfreelancer)
  • سایت پل دیزاینرز (Poldesigners)
  • و …

در این سایت‌ها درآمد شما به ریال است. اما برای شروع اشکال ندارد چون برای داشتن درآمد دلاری بعد از مهاجرت یا حتی در ایران نیاز به رزومه قوی دارید که با انجام پروژه در این سایت‌ها یک تجربه کاری عالی کسب می‌کنید. هریک از این سایت‌ها قوانین و محدودیت‌های مختلفی برای ثبت‌نام و ارائه خدمات به کاربران خود دارند. بنابراین، بهتر است قبل از استفاده از هر یک از آن‌ها، شرایط و قوانین آن را دقیقاً مطالعه کنید و با توجه به نوع فعالیت‌های خود، سایت مناسب را انتخاب کنید.

چگونه پولمان را از سایت‌های فریلنسری خارجی بگیریم؟

کارتهای بانکی

فرض می‌کنیم وارد حوزه فریلنسری شدیم و می‌خواهیم کسب درآمد دلاری کنیم. اولین کاری که باید بعد از انتخاب بهترین سایت های فریلنسری انجام دهیم، این است که یک حساب تأییدشده در سایت فریلنسری مورد نظرمان ایجاد کنیم و یک شماره حساب به آن سایت بدهیم تا بتوانند پول‌ ما را واریز کنند.

در این مرحله است که به مشکل برمی‌خوریم.  چون این سایت‌ها به صورت ارزی (دلار، یورو یا پوند) هستند و ما باید این مبلغ را به ریال تبدیل کنیم و چون حساب‌های بانکی ایرانی در این سایت‌ها تحریم‌اند باید با استفاده از سایت‌ها یا شرکت‌های واسطه ایرانی یک حساب تأییدشده یا اصطلاحاً «وریفای‌شده» در پی پال، مستر کارت یا ویزاکارت تهیه کنیم تا سایت فریلنسری بتواند درآمدمان را به آن شماره حساب واریز کند. بعد از طریق صرافی‌های آنلاین مبلغ دلاری موجود در آن حساب را به ریال تبدیل و به حساب بانکی ایرانی‌مان واریز کنیم.

نگران نباشید! خوشبختانه اصلاً فرآیند پیچیده‌ای نیست. سایت‌های واسطه زیادی وجود دارد که کار را برای ما آسان کرده‌اند. توسط این سایت‌های واسطه درآمد ارزی خود را از یک سایت خارجی می‌گیریم و به راحتی آن را به ریال تبدیل می‌کنیم.

برخی سایت‌های واسطه ایرانی

  • سایت ایرانی کارت (Iranicard.ir)
  • سایت نیک‌پرداخت (nikpardakht.com)
  • و …

    یک راه میانبر برای واریز پول!

چنانچه اقوام،دوستان یا آشنایانی خارج از ایران دارید که تابعیت دوم دارند و اعتماد کامل به آنها دارید با درخواست از آنها می‌توانید از شماره حساب آنها استفاده کنید. درآمد دلاری شما به حساب آنها واریز شده و بعد از طریق صرافی برای شما واریز کنند. لطفاً در این مورد اصرار نداشته باشید چون قوانین مالیاتی برخی کشورها سخت‌گیرانه است و ممکن است صاحب حساب به دردسر بیفتد.

چنانچه تجربه کار با سایت‌های واسطه دیگری دارید حتماً در بخش کامنت‌ها با ما و بقیه دوستان درمیان بگذارید. در ضمن هر سایت واسطه درصدی بعنوان دستمزد دریافت می‌کند که این درصدها با توجه به مبالغ مختلف با هم متفاوت‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با پشتیبانی هر سایت در تماس باشید.

20 min

چطور بعنوان فریلنسر وارد بازار کار شوم؟

وارد شدن به بازار کار فریلنسری و پیدا کردن مشتریان اولیه ممکن است در ابتدا کمی سخت به نظر برسد، اما با تلاش و پیگیری و ارائه خدمات با کیفیت و تبلیغات مؤثر می‌توانید موفق شوید. بهتر است فبل از مهاجرت روی تخصصی کار کنید که قصد دارید بعنوان فریلنسر انجامش بدید. برای  کسب درآمد دلاری بعد از مهاجرت، نیاز است قبلش یکسری کارها انجام دهید. کارهایی از قبیل:

ایجاد پروفایل حرفه‌ای:

ابتدا باید یک پروفایل حرفه‌ای در پلتفرم‌های فریلنسینگ ایجاد کنید. پروفایل شما باید شامل اطلاعات شخصی، توضیحاتی درباره مهارت‌ها و تخصص‌های شما، نمونه کارهای قبلی، تحصیلات، شواهد و نظرات مشتریان قبلی باشد.

تعیین مهارت‌ها و تخصص‌ها:

برای جذب مشتریان، باید مهارت‌ها و تخصص‌های خود را معرفی کنید. باید بررسی کنید که چه نوع پروژه‌هایی با تخصص‌های شما مطابقت دارند و سپس بر روی آن‌ها تمرکز کنید.

شرکت در پروژه‌های کوچک:

شروع کار به صورت فریلنسر ممکن است با شرکت در پروژه‌های کوچک شروع شود. شما می‌توانید در پلتفرم‌های فریلنسینگ به دنبال پروژه‌های کوچک بگردید و با شرکت در آن‌ها تجربه کسب کنید و اعتبار خود را افزایش دهید. حتی لازم است در ابتدای کار قیمت‌های پایین‌تری نسبت به رقبا اعلام کنید.

بازاریابی مستقل:

شما می‌توانید با ایجاد یک وبسایت حرفه‌ای، ایمیل‌های تبلیغاتی و استفاده از شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، لینکدین، فیس‌بوک و … خدمات خود را به دنیا معرفی کنید. با این روش حتی بدون ثبت‌نام در سایت‌های فریلنسری بدون واسطه می‌توانید پروژه بگیرید.

شبکه‌سازی:

شما می‌توانید با شرکت در کنفرانس‌ها و رویدادهای حوزه‌های مرتبط با کار خود، با دیگران شبکه‌سازی کنید و ارتباطات حرفه‌ای برای یافتن پروژه‌های جدید برقرار کنید.

ارائه خدمات با کیفیت:

برای جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قبلی، باید به موقع پاسخگوی نیازهای مشتریان باشید و خدمات با کیفیتی را ارائه دهید. می‌توانید با بهبود مهارت‌های خود و تحقیق درباره‌ی تازه‌ترین روش‌ها و تکنولوژی‌های مرتبط با حوزه کاری خود، بهبود خدمات خود را افزایش دهید.

بهبود مهارت‌های خود:

برای جذب مشتریان جدید و به روز نگه داشتن مهارت‌های خود، باید به صورت مداوم به بهبود مهارت‌های خود بپردازید. می‌توانید با شرکت در دوره‌های آموزشی، مطالعه منابع آموزشی و کارگاه‌های آنلاین، و همچنین انجام پروژه‌هایی که مهارت‌های جدیدی را به شما یاد می‌دهند، به بهبود مهارت‌های‌تان کمک کنید.

در نهایت، برای موفقیت در بازار کار فریلنسری، شما باید مهارت‌های خود را به روز نگه دارید، ارتباطات حرفه‌ای برقرار کنید و بر پروژه‌هایی که با آنها همخوانی دارید، بیشتر تمرکز کنید.

کلام آخر

فریلنسری مزایا و معایب خودش رو داره و کلا هیچ نوع شغلی خالی از عیب نیست. برخی از افراد می‌توانند به صورت فریلنسر و تنهایی کارکنند و یک سری افراد تنها کار کردن را دوست ندارند. شخصیت افراد با هم متفاوت است. با شناخت کامل از خود می‌توانیم در مسیر کسب وکارمان رشد بیشتری داشته باشیم.

کافیه فرم را پر کنید تا از جلسه کوچینگ رایگان ما بهره ببرید.

گردآوری و تالیف: محبوبه حاج‌قاسمی

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در کمتر از ۵ ثانیه فرم را پر کنید و بلافاصله چک‌لیست را در ایمیلتان دانلود کنید.

گفتگو در واتساپ
هر سوالی دارید بفرمایید؟
سلام دوست گرامی
چطور می‌تونم کمکتون کنم؟