شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان چگونه است؟

5/5

شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان به عوامل مختلفی مثل زبان آلمانی، تمکن مالی،‌محدودیت سنی و مواردی از این دست بستگی دارد که در ادامه مقاله بدان می‌پردازیم.

صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیلی یکی از راحت ترین راههای مهاجرت است. مهاجرت تحصیلی به آلمان شامل چند قدم است که برخی ترجیح می‌دهند خودشان انجام دهند و برخی از مشاورین متخصص کمک می‌گیرند تا خدای ناکرده ویزایشان ریجکت نشود. اگر از دسته دوم بودید ما بعنوان حامی کنار شما هستیم. کافیه در شبکه‌های اجتماعی پیام بگذارید تا کارشناسان ما راهنمایی‌های لازم را انجام دهند.

تماس در واتساپ

تماس در اینستاگرام

مهاجرت تحصیلی به آلمان و پذیرش از دانشگاه در انواع مختلفی تعریف می‌شود:

  • پذیرش برای کالج
  • پذیرش در مقطع لیسانس
  • پذیرش در مقطع ارشد
  • پذیرش در مقطع دکترا
  • پذیرش آسبیلدونگ

موارد مهم برای پذیرش کالج و متعاقبا پذیرش دوره لیسانس در ادمه آمده است. ابتدا به مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به آلمان که یکی از مهم‌ترین عوامل است می‌پردازیم. مدرک زبان آلمانی معمولاً یک سد بزرگ برای دانشجویان و در عین حال یکی از امتیازات عالی در گرفتن پذیرش است.

مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در آلمان در کالج

مدرک زبان آلمانی B2 برای ثبت نام کالج یا به عبارتی آزمون ورودی کالج مورد نیاز است در غیر این صورت با داشتن مدرک زبان B1 امکان پذیرش مستقیم نیست. باید ابتدا پذیرش دوره زبان گرفته شود و بعد از دریافت مدرک B2  در آلمان  امکان ثبت نام در کالج یا به عبارتی آزمون کالج فراهم می‌شود.

لازم به ذکر است که امکان ویزا نشدن در سفارت برای این حالت (سطح B1) وجود دارد. پس بهتر است حداقل مدرک زبان آلمانی B2  را داشته باشید.

مهاجرت تحصیلی به المان کارشناسی ارشد

در این مقطع امکان گرفتن پذیرش بالاتر از مقطع لیسانس است. در بسیاری رشته‌ها در این مقطع می‌توان به زبان انگلیسی هم تحصیل کرد. البته برای اطلاع از جزییات حتماً تماس بگیرید.

تماس در واتساپ

تماس در اینستاگرام

مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع ارشد

مدارک زبان آلمانی مورد نیاز شامل تست داف ۱۶ یا تلک c1 که امکان پذیرش برای رشته ارشد قطعی باشد. در غیر این صورت اگر مدرک زبان B1 داشته باشند باید پذیرش مشروط و دوره زبان گذرانده شود.

بعد از گذراندن دوره در خاک آلمان بایستی مدرک c1 یا تست داف رو بگیرند که با توجه به شرایط سفارت آلمان در ایران این موضوع سختر شده و امکان دارد درخواست ویزا رد شود.

البته امکان پذیرش دوره ارشد به زبان انگلیسی وجود دارد که نیاز به مدرک آیلتس حداقل ۶.۵ است. البته به دلیل شرایط جدید سفارت و سخت‌گیری‌ها قطعیت صد در صد ندارد.

شرایط سنی مهاجرت تحصیلی به آلمان

اکثر دانشگاه‌های آلمان شرط سنی دارند. بهتر است سن متقاضی زیر ۳۰ سال باشد. در صورت بالا بودن سن با مسئولیت متقاضی پروسه مهاجرت را برای او شروع می‌کنیم. اگر  سن متقاضی کمتر از ۳۰ سال باشد پذیرش او قطعی است.

تمکن مالی برای مهاجرت تحصیلی به آلمان

یکی از سوالات پرتکرار مخاطبین این است که برای مهاجرت تحصیلی به آلمان چقدر پول لازم است؟

در حال حاضر تمکن مالی برای هزینه زندگی یک سال در آلمان ماهی ۹۳۴ یورو است. این مبلغ برای یکسال معادل ۱۱۲۰۸ یورو است.

این مبلغ باید در ایران به صورت پرینت حساب بانکی به سفارت نشان داده شود. البته هنگام ورود به کشور آلمان این مبلغ باید همراه دانشجو باشد. این مبلغ در آلمان پس از افتتاح حساب و واریز بلوکه شده و به صورت ماهیانه ۹۳۴ مبلغ آزاد می‌شود.

هزینه مهاجرت تحصیلی به آلمان

هزینه های مهاجرت به آلمان بیشتر شامل مسکن و خورد و خوراک است چون اکثر دانشگاه‌ها رایگان هستند. اما هر ترم مبلغ ۳۰۰ تا ۳۸۰ یورو ( بسته به نوع ایالت و داانشگاه) بابت هزینه های جانبی دانشگاه و تیکت حمل نقل عمومی برای شهر و ایالت دریافت می‌شود.

 هزینه زندگی در المان چقدر است؟

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان به نوع شهر وایالتی بستگی دارد که در آن زندگی می‌کنید. اجاره خوابگاه و خانه در هر شهر متفاوت است. هزینه زندگی در المان برای دانشجو  و برای ۱ نفر بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو و برای دو نفر بین ۱۲۰۰ تا ۱۷۰۰ یورو است.

 کار دانشجویی در آلمان

در دوران تحصیل اجازه کار دانشجویی در آلمان تا هفته‌ای ۲۰ ساعت است. با این میزان کار و حقوق زندگی دانشجویی در آلمان امکان‌پذیر است و از عهده مخارج زندگی برمی‌آیند. اما همونطور که گفته شد باید هزینه یک سال اول رو حتما همراه خود داشته باشید.

دانشگاه ها آلمان تقریبا به صورت صد در صد مورد تایید وزارت علوم است و دانشگاه هایی که ما برای درخواست پذیرش اقدام می‌کنیم در رنکینگ زیر ۸۰۰ قرار قرار دارند.

درخواست پذیرش معمولا ۴ ماه قبل از شروع ترم آغاز می‌شود که با توجه به شرایط سفارت آلمان در ایران امکان این هست که ویزا به موقع به دست متقاضی نرسد که تمدید پذیرش بین یک الی دو ترم امکانپذیر است.

امکان درخواست اقامت همراه برای همسر و فرزندان وجود دارد اما باید متقاضی اول وارد کشور آلمان شود و بعد از گرفتن خانه و محل زندگی درخواست دهد. این پروسه تا چند ماه پس از ورود طول می‌کشد.

بزودی برای مقطع دکترا و پذیرش آسبیلدونگ مطالبی منتشر خواهیم کرد پس حتماً بعد مدتی به سایت سر بزنید.

تماس در واتساپ

تماس در اینستاگرام

گردآوری و تالیف: زهرا عباسی

 

 

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در کمتر از ۵ ثانیه فرم را پر کنید و بلافاصله چک‌لیست را در ایمیلتان دانلود کنید.

گفتگو در واتساپ
هر سوالی دارید بفرمایید؟
سلام دوست گرامی
چطور می‌تونم کمکتون کنم؟